Повече за “Макс Трейд Спед” ООД


“Макс Трейд Спед” ООД е дружество развиващо вътрешен, международен транспорт и спедиция с безкомпромисно качество. Фирмата е сертифицирана по ISO и извършва превози на всички видове товари и притежава Лиценз от МИНИСТЕРСТВО НА ТРАНСПОРТА за превоз на товари в страната и чужбина както и модерно оборудван автопарк от ниско и високо обемни автомобили – от 40м³ до 120м³. Служителита на фирмата притежават всички необходими квалификации и компетентности.


“Макс Трейд Спед” ООД извършва също така дейностите: сметосъбиране, сметоизвозване и транспортиране на неопасни рециклируеми, строителни, производствени и битови отпадъци в страната и чужбина, за което има издаден Регистрационен документ за транспортиране на отпадъци издаден от РИОСВ София.

За осъществяване на дейностите по сметосъбиране фирмата разполага със съответната модерна автомобилна и специализирана техника и помощни съоръжения - автомобили с товароподемност от 5 до 30 т., вкл. модели с падащ борд, синджири, контейнеровози, сметосъбиращи автомобили, микробуси, товарачна техника и техника за събиране с автокранове с различна товароподемност, мотокари от видовете – кофа, вилица и щипка и др., както и съдове с различна вместимост, а именно контейнери от слендия тип:


• Контейнери за битови и рециклируеми отпадъци тип „Бобър“ с вместимост 1,1 м³;

• Метални контейнери за битови и рециклируеми отпадъци с вместимост от 2,5м³ до 22м³;

• Метални контейнери за строителни отпадъци и стъкло с вместимост от 4м³ до 30м³;

• Контейнер-преси за рециклируеми отпадъци от хартия и найлон с вместимост от 16м³ до 26м³;

• Контейнер-преси специално пригодени за обслужване на контейнери за рбитови отпадъци с вместимост от 16м³ до 26м³.


Дружеството се стреми да задоволи пазарните потребности, допълвайки непрекъсното предлагания пакет от услуги в областта на транспорта и логистиката. “Макс Трейд Спед” ООД е една от фирми занимаващи се с международен транспорт и спедиция София. С наша помощ вашите товари ще пристигат на време в определените от вас места. От създаването си до момента “Макс Трейд Спед” ООД предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти високо качествени услуги, отговорност, бързина на изпълнение, коректност и сигурност, а резултат от това са и многобройните референции и препоръки от страна на фирмите с които работим.

В резултат на работата през годините от основаването ни до момента, днес в предприятието работят над 100 високо квалифицирани специалисти, занимаващи се с международен транспорт, спедиция и логистика, които ще Ви помогнат при избора на най-подходящият за Вас вид и начин на транспортиране на товарите Ви.


   


Всички права запазени “Унитрейд 2002” 2014